header-pavane_2017.jpg
Voeg een bericht toe
Onderwerp
Naam *
Inhoud *
Beeld verficatie * Captcha AfbeeldingAfbeelding opnieuw laden
   
 

Yonne van Zuijlen: 2017 Kerstconcert in Heusden

 

Wat was het weer prachtig! Met veel geluk nog plaatsen vooraan weten te bemachtigen, terwijl de zaal stampvol zat!

Ieder lied dat Pavane ten gehore brengt, blinkt op zijn eigen manier uit. Het is om het even of dit nu in volmaakte harmonie, verrassende elementen of moeilijke ritmes is: Pavane brengt het ten gehore! Het programma zorgt voor een avond vol variëteit in lengte, tempo en toon van de liederen: zo worden snelle, vrolijke wijsjes afgewisseld met wat langere, dramatischere hymnes, waardoor het publiek de ene keer monter met de voeten meetikt en de andere keer soms een traantje wegpinkt.

Mijn persoonlijke favorieten van de avond zaten na de pauze: voor het 'zwaardere' werk Angels' Carol en Mary's Lament, en wat betreft de meer lichthartige muziekstukken The Little Drummer Boy en de toegift Herders Hij Is Geboren (Fluiten En Zingen). Daarnaast nog even mijn extra complimenten voor Susanni: het lijkt me een ongelofelijk moeilijk lied om onder de knie te krijgen, maar jullie hebben het gedaan! Chapeau!

Voor iedereen gelukkige feestdagen en een gezond 2018!

Tot volgend jaar!

 

 

 

V

27/12/17

Jeanne Meiresonne: Mooi concert

Het was al weer even geleden dat we naar een concert van Pavane zijn geweest dus we moesten het weer eens horen.

Geen spijt! Naar mijn mening is de uitvoering van de kerstliederen van een prettige lichtheid die ik niet eerder hoorde.

Heel fijn dat we jullie weer konden horen en wens ieder een Mooie Kerstfeest toe.

23/12/17

Als de liefde niet bestond: 2017-06-09 Zomerconcert in Heusden

Jonny Hoevenaren-van Aken.

Genoten van het concert gisterenavond! Het mooiste in al die jaren dat ik van Pavane geniet…. Ik werd echt geraakt door het lied van Toon Hermans. Wat klinken jullie geweldig met Hollandse tekst!!! Het laatste lied ontroerde me zeer: kippevel! Groot compliment voor Pavane!!!! Nog lang nagenoten.

11/06/17

Antoinette Blokland: Succes!

Helaas kan ik vanavond niet komen luisteren. 

Heel veel succes allemaal en een speciaal toi toi toi voor Bert.

Groeten uit Schiedam.

Moeder (Wil) en Antoinette

09/06/17

Ton Geerts: Kerstconcert

Als jullie in de nazomer met 25gr beginnen met het instuderen, dan zitten we nu inmiddels vlak voor kerst. Desondanks was het dit jaar ons eerste kerst concert van het jaar gisteren in Heusden.

We hebben weer met volle teugen genoten! Prachtig gezongen, met veel uitstraling en zichtbaar plezier. Heel hartelijk dank voor deze pakkende opening van het kerstseizoen.

Veel succes bij de volgende kerstconcerten en graag tot ziens op een volgende gelegenheid.

10/12/16

 

Powered by Phoca Guestbook